Ostatní půjčky a úvěry

Potřebujete peníze? Finance zajistí výkup nemovitostí

Máte rodinný dům nebo byt, které nepotřebujete a zároveň sháníte finance? Důvodů, které mohou vést k nutnosti prodeje nemovitosti může být mnoho, ne každý však akceptuje vaši vysokou cenu. Prodat nemovitost za výhodných podmínek a zároveň velmi krátkou dobu, je prakticky nemožné. Pokud se nechcete zbavovat nemovitosti pod cenou, zbývá vám jediná možnost, obrátit se na společnost Housing Invest s.r.o., která se zabývá výkupem nemovitostí a to až do 70% jejich tržní hodnoty. Za svůj byt či dům tak dostanete velmi bezkonkurenční ohodnocení.

Nemáte čas a pozemek, rodinný dům či byt je zbytečným břemenem? K prodeji vás může vést exekuce, dražba či nabídka na výhodnou koupi jiné nemovitosti. A právě tehdy se vyplatí využít služeb Housing Inves s.r.o. Peníze dostanete do 48 hodin a navíc se nebudete muset zabývat formalitami. Specialisté z Housing Invest s.r.o. To jednoduše udělají za vás.

Co se hodnoty nemovitosti týče, vychází se z aktuální tržní ceny. Vy můžete dostat až 70%, což je s ohledem na rychlost celé transakce bezkonkurenční nabídka. Přesnou částku určí odhadce po fyzické prohlídce. Zohledněny budou také právní vady na nemovitosti. Nemusíte se však bát, že utratíte za právníka, můžete využít bezplatných služeb právního oddělení Housing Invest.

Spolehněte se na společnost, která se může pochlubit mnohaletými zkušenostmi v oboru a uspokojí i expresní požadavky klientů, kteří naléhavě potřebují finance. Výkup nemovitostí není jedinou službou, kterou Housing Invest nabízí. Můžete využít také diskrétní servis oddlužení nemovitostí, poskytování finančních prostředků či rušení dražeb a vyplácení exekucí. S Housing Invest se vám podaří překonat těžké období ve vašem životě, nebo naopak dosáhnout toho, po čem již dlouho toužíte.